Консультація сурдолога для дорослих

Лікарі, які надають дану послугу

Зміст сторінки:

Ключова інформація:

  1. Більше половини населення земної кулі мають проблеми зі слухом різного ступеню тяжкості. У нашому центрі вас проконсультує досвідчений сурдолог (Київ), який допоможе з цим впоратися.
  2. Запорукою успіху в лікуванні порушень сприйняття звуку і приглухуватості є своєчасна і правильна діагностика захворювання, яка, перш за все, залежить від професіоналізму і багаторічної практики лікаря.
  3. Наш ЛОР-центр гарантує вам консультацію фахівця, що має найвищу кваліфікацію та працює відповідно до міжнародних стандартів. На первинному прийомі сурдолог проводить ретельний огляд пацієнта і призначає весь комплекс діагностичних процедур, що здійснюються на новітньому європейському обладнанні.

За даними статистики шість із десяти людей на Землі стикаються з порушеннями слуху в різних проявах. Порушення можуть бути вродженими (патології розвитку) і набутими (наслідки перенесених травм і хвороб, віковими). Отоларингологи виділили діагностику і лікування всіляких проявів порушень сприйняття звуків в спеціальний розділ - сурдологія.

У нашому ЛОР-центрі прийом здійснює висококваліфікований лікар-сурдолог. Його професіоналізм і досвід дозволяє точно діагностувати і ефективно лікувати слухові порушення різної тяжкості.

Коли необхідно звернутися за консультацією до лікаря-сурдолога в 2021 році?

До групи ризику зниження гостроти слуху можна віднести людей, умови праці яких пов'язані з підвищеним рівнем шуму. Крім цього проблема зустрічається у «любителів» гучного звучання музики в навушниках, а також тих, хто перенесли інфекційні захворювання органів слуху. Наявність таких спадкових або набутих захворювань як цукровий діабет, порушення обмінних процесів організму і серцево-судинна недостатність, також можуть стати причинами порушення нормальної роботи органів слуху.

Лікар сурдолог потрібен, якщо ви помітили у себе один або кілька таких симптомів:

  • «вслуховуєтеся» в тиху мову співрозмовника;
  • не завжди реагуєте на звук дзвінка вхідних дверей, домофона або мобільного телефону;
  • вам необхідна повна концентрація уваги для бесіди в кафе або будь-якому іншому шумному місці;
  • не до кінця «розбираєте» слова в телефонній бесіді;
  • стикаєтеся із зауваженнями оточуючих з приводу високої гучності прослуховування радіо і телепрограм;
  • часто перепитуєте співрозмовника.

Навіть один із цих ознак говорить про те, що вам терміново потрібно звернутися за консультацією до лікаря-сурдолога.

Вчасно звернувшись до лікаря, ви зможете зупинити і навіть повернути процес зниження слуху. Сучасна сурдологія пропонує ефективне рішення проблем зі слухом. Завдяки цьому ви зможете комфортно спілкуватися з оточуючими і жити активно.

У нашому отоларингічному центрі вас проконсультує досвідчений сурдолог для дорослих, що працює за міжнародними стандартами. Його кваліфікація підтверджена дипломами європейського зразка і «багатим» стажем. Також ми працюємо з дитячими порушеннями слуху. Первинний прийом пацієнта складається з огляду, збору анамнезу і призначення всіх необхідних діагностичних процедур:

  • аудіометричні дослідження - як мовні, так і порогові і надпорогові тональні;
  • імпедансометрія - комплексне дослідження барабанної перетинки, наявності перфорації середнього вуха і євстахієвої труби;
  • отоакустична емісія - функціональна діагностика внутрішнього вуха;
  • повне ретельне обстеження всіх ЛОР-органів.

Ці процедури здійснюються на спецобладнанні європейської якості, що випускається світовим лідером високотехнологічного медичного обладнання. Цікавлять послуги такого фахівця, як сурдолог? Ціна вказана внизу сторінки!

Де і як знайти хорошого сурдолога в Києві?

Ви шукаєте досвідченого сурдолога, вартість послуг якого прийнятна, а їх якість повністю відповідає найвищим закордонним стандартам? Значить наш ЛОР-центр вам підходить!

Консультація сурдолога в нашому отоларингологічному центрі проходить за міжнародними стандартами. Ми використовуємо тільки прогресивні методи і високоточне обладнання для діагностики. У нас немає неправильних висновків, лікарі центру швидко і професійно обстежують, поставлять правильний діагноз і призначать відповідне лікування. Ми працюємо з будь-якими порушеннями в роботі вашого слухового апарату, в тому числі:

  • псевдоотосклероз - розростання сполучної тканини і ураження звукопровідного апарату;
  • нейросенсорна і вікова приглухуватість;
  • отосклероз - патологічний ріст кістки.

Прийом сурдолога в нашому київському ЛОР-центрі допоможе вам своєчасно виявити початок розвитку проблем зі слухом і отримати висококваліфіковану допомогу в їх усуненні.

Наприклад, у виборі слухового апарату. Також наш лікар сурдолог у Києві проводить підготовку пацієнтів до слухопротезування, програмує і налаштовує апарати для корекції слуху, допомагає з адаптацією. Щоб почати реабілітацію слуху, запишіться до нашого сурдолога в Києві. Також на нашому сайті ви зможете перевірити свій слух за допомогою онлайн-тесту.

Часто задавані питання:

Скільки коштує прийом сурдолога?
Якщо вам потрібен платний сурдолог, ви можете дізнатися про вартість його послуг у спеціальному розділі сайту або у наших консультантів. Для цього зателефонуйте або заповніть форму зворотного зв'язку.
Як записатися на консультацію до сурдолога?
На нашому сайті доступний онлайн запис до лікаря сурдолога – для цього потрібно заповнити форму зворотного зв'язку. Також можна записатися по телефону.
Що перевіряє сурдолог?
Цей спеціаліст займається діагностикою та реабілітацією порушень слуху. Він підбирає пацієнту відповідне слухове рішення та вносить індивідуальні налаштування – за результатами аудіограми. Якщо вам потрібний найкращий сурдолог – запишіться до нас на прийом!
Чи потрібне направлення до сурдолога?
У звичайній поліклініці вам доведеться отримувати направлення цього фахівця у свого сімейного лікаря. У нашому центрі послуги сурдолога доступні всім, і направлення для цього не потрібні. Просто запишіться на консультацію на зручну для себе дату!

Ціни на послуги в Києві:

Послуга Ціна грн.
Консультація лікаря-сурдолога в Києві 500
Консультація сурдопедагога (первинна) 400
Консультація ЛОР-лікаря 590
Імпедансометрія 350
Аудіометрія тональна порогова (обстеження+заключення) 400

Виберіть найближчий до себе центр

Голосіївский район

м. Київ, вул. Саксаганського, 103, ст. метро Університет

Пн-Пт — 09:00 до 19:00
Сб-Нд — 10:00 до 17:00

(044) 222-88-02
(050) 444-15-75
(067) 239-69-18

Шевченківський район

м. Київ, вул. Нівського, 2_Л, 1-й поверх

Пн-Пт — 09:00 до 19:00
Сб-Нд — 9:00 до 16:00

(044) 222-88-07
(066) 447-27-47
(096) 634-48-48

Дніпровський район

м. Київ, вул. А. Малишка, 2, 3-й поверх

Пн-Пт — 09:00 до 19:00
Сб- 10:00 до 16:00
Нд – вихідний

(044) 222-76-56
(050) 035-87-17
(096) 545-24-35

Оболонський район

м. Київ, вул. Йорданська 17А, Навпаки дитячої поліклініки

Пн-Пт — 09:00 до 18:00
Сб-Нд — 09:00 до 16:00

(044) 228-03-22
(050) -050-78-75
(098) 636-89-79